Riding on Freno Air

Lediga jobb

Lediga tjänster hos Freno Air

Montör av fordonschassi

 

Information om tjänsten

Gillar du bilar? Har du arbetat med fordon är praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse, Då kan detta vara tjänsten för dig. Just nu söker vi på Freno montörer av chassin till vår produktionsanläggning i Piteå.

Kundinformation

Freno utvecklar luftfjädringssystem och chassilösningar i världsklass för att möta kraven från framtidens transportbehov. Vi samarbetar med de stora fordonstillverkarna såsom Mercedes, Volkswagen, Renault och Ford. Freno finns i Piteå där man bedriver verksamheten i ändamålsenliga kontor och verkstadslokaler. Frenos varumärke står för kvalitet, innovation och service.

Arbetsuppgifter

I rollen som montör kommer du att arbeta med chassitillverkning, montering och service av våra luftfjädringssystem. Som montör har du ett skiftande arbete med allt från att montage av chassin, kapning, svetsning, el- och luftinstallationer på fordonen. I tjänsten ingår även ansvar för mottagnings och leveranskontroller. Hög kvalitet och produktivitet är viktigt ledord för denna tjänst. Du arbetar i nära relation med dina medarbetare och rapporterar till platschef, tjänsteresor kan förekomma.

Vi söker dig som

Har ett genuint tekniskt intresse, gillar fordon och gärna har en utbildning inom fordonsbranschen. Din erfarenhet och värderingar är dock viktigare än din utbildningsbakgrund. Eftersom arbetet till största delen innebär att man arbetar tillsammans med våra andra montörer så är du som person prestigelös och lösningsorienterad.

START: Enligt överenskommelse, urval sker löpande

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare anställning

ORT: Piteå

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-05-20

Vid frågor kontakta platschef Mattias Israelsson 073-661 46 73

Skicka in din ansökan till rekrytering@freno.se

Montörer sökes

Freno växer och söker nu montörer till vår produktionsanläggning i Piteå.