Lediga jobb

Lediga tjänster hos Freno Air

Freno söker montörer

Kort om tjänsten

Som medarbetare på Freno arbetar du självständigt med en hög känsla av lojalitet och service. Du monterar och paketerar luftfjädringssystem för externa och interna kunder. I tjänsten ingår även ansvar för mottagning av montagedetaljer och leveranskontroller av färdiga luftfjädringssystem. Hög kvalitet och produktivitet är viktigt ledord för denna tjänst. Du arbetar i nära relation med dina medarbetare och rapporterar till platschef.

Din profil

Din erfarenhet och värderingar är viktigare än din utbildningsbakgrund. Som person är du prestigelös och har fallenhet för att fungera i alla typer av relationer. Att hjälpa och bidra till dina arbetskamrater är en självklarhet. Som medarbetare på Freno ska du ha ord som, kvalitet, lojalitet, noggrannhet och effektivitet högt på din agenda. Vi förutsätter att du har god förmåga att arbeta i affärssystem och är en van datoranvändare som behärskar de vanligaste programvarorna. Du behärskar också svenska och engelska i tal och skrift.


Om Freno

Freno utvecklar, tillverkar och säljer funktionella luftfjädringssystem till lätta transportfordon som avsevärt förbättrar fordonens åkkomfort och flexibilitet. Kunderna finns till största del i södra Sverige och består framförallt av påbyggare för transport-, service-, person- och räddningsfordon. I bolaget arbetar idag tolv personer och verksamheten bedrivs i Vitsand, Piteå. Flexibilitet är vårt ledord och våra kunders behov är vår drivkraft. Frenos varumärke står för kvalitet, innovation och service.

Har du frågor, kontakta Platschef Dan Rönnqvist på tel 070-660 08 35 eller dan.ronnqvist@freno.se

Urval sker löpande så ansök därför snarast, dock senast 2019-04-30

Välkommen med din ansökan!