Det ligger i luften

Har du hört uttrycket ”it feels like walking on air”?
Det är den känslan vi försöker fånga med våra produkter. Vi har utvecklat vår luftfjädringsteknologi med hjälp av branschens skarpaste hjärnor. Resultatet är marknadens bästa komfort och utomordentligt låga lasthöjder. För att inte tala om tilt-möjligheterna.
Ett tips: Hemligheten ligger i luften.

Kunden vet alltid bäst. 
Och det beror på att det är du som känner din verksamhet och dina behov bäst. Därför tror vi på skräddarsydda lösningar. Allt från olika hjulupphängningsalternativ som gör att fordonet kan tiltas i många riktningar, till olika chassilängder.
Full flexibilitet – enligt dina önskemål.

Full flexibilitet

Förändra och
förenkla

Enklare vardag, effektivare verksamhet och bättre arbetsmiljö.
Vi jobbar hårt för att ge dig bättre förutsättningar. Oavsett om det gäller bättre komfort och förbättrad körstabilitet eller snabbare lastning och lossning – våra lösningar ska göra våra kunder bättre

Vi på Freno tror på att tänka lite längre fram än till morgondagen.
Och transportlösningar kan kosta. Men det får inte kosta mer än det smakar. Därför gör vi vårt bästa för att skapa konstruktioner som skonar originaldetaljer och minimerar slitage för en lång livslängd.
Eller vad sägs om lösningar som kan flyttas över när du bestämmer dig för att byta fordon? Freno har också ”Letter of no objection” från fordonstillverkarna vilket gör att fordonens garantier gäller som vanligt.

Framtidsinvestering

Kraften hos Freno

I dagens globaliserade värld ökar behovet av tunga transporter. 
Vi vill hjälpa våra kunder växa, och då krävs det styrka. Med Frenos luftfjädringslösningar har du möjligheten att besiktiga upp ditt fordon till en högre maxvikt. Kanske är det den extra tyngd du behöver för att besegra konkurrenterna?

Skönheten må ligga i betraktarens öga – men kvalitet är inget subjektivt värde.
Våra lösningar ska göra våra kunders vardag lite enklare – även om det betyder att vi själva får ta en omväg för att nå dit. Därför arbetar vi med marknadens säkraste leverantörer och använder bara de mest högklassiga tekniska komponenterna.

Kvalité från insidan ut

Tillsammans för
framgång

Tillsammans blir vi starkare. 
Och inget lag är starkare än sin svagaste länk. Därför samarbetar vi med välrenommerade biltillverkare världen över. För om du redan har ett fordon som du trivs med – varför ändra ett vinnande koncept? 
Vi bygger partnerskap för att skapa morgondagens lösningar.